Kényelem felsőfokon, extravagáns forma és tökéletes biztonság, ez a Dike Gilder Garish S3-SRC félcipő. Európában már csak nálunk barna és antracit színekben, most 39% kedvezménnyel 13.290Ft +ÁFA akciós áron. Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Vásárolj most!  

Bezárás

Dike Raving, a talpalávaló

Hogy miért is ajánljuk bátran figyelmébe a munkavédelmi bakancs akciónk keretében az egyik legkedveletebb Dike modellt, a Raving Racy munkavédelmi bakancsot! A következő rövid összefoglalóban megismerheti.

Racy Hi  S3-SRC munkavédelmi bakancsA Raving Racy S3-SRC munkavédelmi cipőtalpak testreszabottak? Igen, Ön jól látja, ezek a talpak egyedülállóak. A kézzel festett talpközépen visszaköszön a felsőrész színe, amit a speciális technológiával készített világos talpfelület is jól láthatóvá tesz. A végeredmény egy világos és elegáns talprész.

 

De a szépség nem elég. A PU-PU anyagú talp mindemellett kitűnő stabilizáló hatással bír. Teljes felületén, minden helyzetben megfelelő tapadást biztosít a talp különböző teherviselő pontjain elhelyezett speciális DIKE_SUCTION körbetéteknek köszönhetően. A futófelület további jellemzője az egyedi tervezésű öntisztító mintázat. Egyediség és biztonság, tökéletes párosítás.

 

Látogasson el munkavédelmi boltunkba, bemutatótermünkben - 8200 Veszprém, Síp u. 16. -, ahol saját szemével is meggyőződhet a Magyarországon egyedülálló teljes Dike munkavédelmi bakancs palleta által kínált stilusos, egyedülálló védelemről.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Class FM - TALAN Styler teszt

Class FM - Balázs és Feri
Tesztelve: TALAN STYLER S3

 "... a termék teljesíti azt amit ígér, 100%-osan kiállta a próbát!"
ÉN IS TESZTELNI AKAROM!

Teszt a lelke...munkavédelmi cipő. Balázs áthajtott Feri lábán egy autóval.

Posted by Morning Show on 2015. szeptember 23.
Megnézem a terméket!
Összehasonlítás
Facebook