Megérkeztek új lábbelieink! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság, fémmentes, extrahajlékony a BERGMANN RED BARON BERGLAUF tornacipője! Fekete és kék színben elérhető, olaj- , benzin- és kopásálló gumitalppal, 11-es kapliszélességgel. Most 60% kedvezménnyel nettó 9990 Ft! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Dike Raving, a talpalávaló

Hogy miért is ajánljuk bátran figyelmébe a munkavédelmi bakancs akciónk keretében az egyik legkedveletebb Dike modellt, a Raving Racy munkavédelmi bakancsot! A következő rövid összefoglalóban megismerheti.

Racy Hi  S3-SRC munkavédelmi bakancsA Raving Racy S3-SRC munkavédelmi cipőtalpak testreszabottak? Igen, Ön jól látja, ezek a talpak egyedülállóak. A kézzel festett talpközépen visszaköszön a felsőrész színe, amit a speciális technológiával készített világos talpfelület is jól láthatóvá tesz. A végeredmény egy világos és elegáns talprész.

 

De a szépség nem elég. A PU-PU anyagú talp mindemellett kitűnő stabilizáló hatással bír. Teljes felületén, minden helyzetben megfelelő tapadást biztosít a talp különböző teherviselő pontjain elhelyezett speciális DIKE_SUCTION körbetéteknek köszönhetően. A futófelület további jellemzője az egyedi tervezésű öntisztító mintázat. Egyediség és biztonság, tökéletes párosítás.

 

Látogasson el munkavédelmi boltunkba, bemutatótermünkben - 8200 Veszprém, Síp u. 16. -, ahol saját szemével is meggyőződhet a Magyarországon egyedülálló teljes Dike munkavédelmi bakancs palleta által kínált stilusos, egyedülálló védelemről.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook