Új szandálok érkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság, extrahajlékony, fémmentes a BERGMANN SAVO szandálja! Fekete-piros, tépőzáras, olaj-, benzin- és kopásálló PU/TPU talppal, 11-es kapliszélességgel. Most 61% kedvezménnyel nettó 8890 Ft! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

A minőségi munkásnadrág, jó viselet esőben, sárban, koszban egyaránt

Amikor az ember a ház körüli teendőket, kisebb-nagyobb barkácsolást megpróbálja sima utca ruházatban megúszni, óhatatlanul szakadás, festékfolt, elrongyolódás és hasonló balesetek esnek meg.

Ezért nem érdemes még az otthoni munkákat sem hétköznapi ruhában végezni, érdemes beszerezni legalább egy öltözet munkaruhát. Egy jó munkásnadrág már pár ezer forinttól beszerezhető, és használatával sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat. A jó munkásnadrág alapvető ismérve, hogy gyakorlatilag elnyűhetetlen. Teljesen mindegy milyen fazont, méretet vagy színt választunk, az erős anyag, a megfelelően kialakított szabás és a strapabíró kivitelezés garantálja, hogy egy minőségi munkásnadrág, ha nem is életünk végéig, de hosszú évekig használható legyen.

Annak függvényében, hogy milyen típusú munkát végzünk, válogathatunk a különböző fazonok, szabások között. A praktikus sok zsebes munkásnadrág egyaránt alkalmas építkezésre, kertészkedésre, barkácsolásra, mezőgazdasági munkákra, gyakorlatilag majdnem bármilyen, többnyire szabadtéri munka típusra. Egy nadrág elsősorban persze arra szolgál, hogy megvédjen minket a zord időjárástól, lehetőleg könnyen mozoghassunk benne, kényelmes és esztétikus is legyen egyben. A napjainkban kapható munkavédelmi ruházat, így a nadrágok is általában megfelelnek ezeknek az elvárásoknak, de természetesen így is jelentős minőségbeli és árban megmutatkozó különbségek vannak az egyes termékek között.

Ugyanakkor éppen a széles választék az, ami mindenki számára elérhetővé teszi a minőségi munkavédelmi ruházatot, hiszen ma már számos cég forgalmaz ilyeneket. Az interneten roppant könnyű egy jobb minőségű munkásnadrág beszerzése, csupán ki kell választanunk a nekünk minden szempontból megfelelőt, majd néhány kattintás után már készülhetünk is a szabadtéri munkára. Ha jól választottunk, relatív alacsony összegért egy funkcionális és szép ruhadarabhoz juthatunk, ami jó szolgálatot tesz majd minden körülmények között és hosszú évekig nem kell költenünk hasonló darabra.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook